Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Η πιο ηλικιωμένη έφηβος EVER!!!!



Η 94 χρονη επιχειρηματίας Iris Apfel για όσους δεν την ξέρουν είναι εδώ και δεκαετίες μία από τα σημαντικότερα Fashion Icons και μία από τους σημαντικότερους ανθρώπους που καθορίζουν τις τάσεις της μόδας σε όλον τον κόσμο. Ξεχωρίζει με τα εκκεντρικά γυαλιά, τα πολύχρωμα ρούχα, τα υπερβολικά και ογκώδη κοσμήματα.








Η πλουσιότερη ίσως συλλογή κοσμημάτων βρίσκεται στα χέρια της και περιλαμβάνει κοσμήματα που χαρακτηρίζονται «υπέροχα ... ως γελοία». Εντούτοις τα μπερδεύει μεταξύ τους τόσο όμορφα και με τόσο στυλ!



«Δεν είσαι όμορφη και ποτέ δεν θα γίνεις. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία, γιατί έχεις κάτι πολύ παραπάνω! Έχεις στυλ!» της είπαν μόλις μπήκε στην βιομηχανία της μόδας!





Είναι επίσης μια από τις μεγαλύτερες interior designers, και είναι εκείνη που διακόσμησε εσωτερικά τον Λευκό Οίκο για 9 προέδρους των Η.Π.Α. Απωθεί τον μινιμαλισμό και στην διακόσμηση της κατοικίας: «Το μινιμάλ, κάνει τα σπίτια να μοιάζουν με σουίτες ξενοδοχείων». «Τα διακοσμητικά αντικείμενα προσδίδουν χαρακτήρα και στυλ στον ανθρώπο», δηλώνει σε κάποια άλλη συνέντευξη της.








Την εκκεντρική της ζωής κάνει θέμα στην τελευταία του ταινία-ντοκιμαντέρ ο Albert Maysles.